Tekstredaktion - Få skarpe, lækre tekster med dit navn på

Kender du det der med, at din tekst ikke bliver helt så god, som du havde forestillet dig? At den lækre formulering, du havde i hovedet, virker flad og slatten, når den bliver skrevet ned? Eller at din ellers gode tekst mister troværdighed, fordi den er fuld af stavefejl?

Så kan jeg hjælpe dig. Jeg har mere end 15 års erfaring med at redigere tekster - fra den simple bogstavkorrektur over den grundige sprogvask og omskrivning til egentlig ghostwriting ud fra dit råmateriale.

Jeg redigerer både danske og engelske tekster, og du kan vælge mellem forskellige niveauer af tekstredigering:

Korrekturlæsning

Jeg retter stavefejl, tegnsætning, sprogfejl og konsistensfejl. Du får en tekst tilbage, som er fejlfri og retskrivningsmæssigt korrekt.

Du skal vælge korrekturlæsning, hvis du selv skriver rimeligt godt, men gerne vil have luget småfejl og svipsere væk.

Korrekturlæsning og sprogvask

Ud over at gøre teksten fejlfri retter jeg sprog og formuleringer til, så teksten bliver så læsevenlig som muligt. Jeg forbedrer sproget, luger ud i gentagelser og omskriver meningsforstyrrende sætninger, så læseren ikke bliver forstyrret eller irriteret. Du får en letlæselig tekst på et højt sprogligt niveau.

Du skal vælge korrekturlæsning og sprogvask, hvis din tekst trænger til et sprogligt løft.

Omskrivning

Ved en omskrivning af din tekst forbedrer jeg sproget, så det bliver lækkert og flydende. Jeg sørger for, at tekstens struktur giver mening for læseren, og tilføjer det der ekstra sproglige pift, der giver læseren lyst til at læse til ende.

Du skal vælge en omskrivning, hvis din tekst skal være af høj kommunikativ kvalitet.

Ghostwriting

Hvis du skal have skrevet en tekst ud fra et eksisterende råmateriale, kan jeg også hjælpe dig med det. Læs mere under Tekstforfatter.

Er du i tvivl om, hvilket redigeringsniveau der er det rigtige for dig? Kontakt mig, og lad os tage en snak om dit behov.